Sabtu, 17 April 2010

3S

KADANG KALA KITA LUPA,SESUATU YANG JAUH SEBENARNYA BOLEH DILAKUKAN SEPERTI YANG DEKAT.MUNGKIN ANDA SEMUA TERTANYA-TANYA APA MAKNA KATA-KATA SAYA TU..SEBAGAI CONTOH,DENGAN ADANYA KEMUDAHAN 3G,KITA BOLEH MELAKUKAN KERJA DENGAN ORANG LAIN WALAUPUN JAUH.

BERNIAGA PUN SAMA SAHAJA CUMA YANG PENTINGNYA KEJUJURAN DAN KEPERCAYAAN ANTARA SATU SAMA LAIN.

DI SINI SAYA MAHU MENJEMPUT SEMUA BLOGER UNTUK BERKONGSI PENDAPATAN DAN KEUNTUNGAN.BAGAIMANA CARANYA? MUDAH SAHAJA.ANDA LOG IN MENJADI RAKAN SAYA DI LOG INI DENGAN DATGA PERIBADI ANDA. APA YANG SAYA PERLUKAN HANYA NAMA,NO MYCARD,STATUS,DAN DARI NEGARI MANA SERTA NO TELEFON.KEPADA ANDA YANG TELAH MEMBACA BLOG INI, SEBARKAN KEPADA RAKAN ANDA. DAN KALAU BOLEH CARI SEBERAPA RAMAI KENALAN ANDA.SEBAB KONGSEP INI SAYA NAMAKAN SEBAGAI "3S" YANG BERMAKSUD SUKA, SERAH, SERAGAM. MAKSUD 3S INI AKAN SAYA TERANGKAN SELEPAS LEBIH 10 RAKAN SAYA YANG TELAH MENYERTAI SAYA. INI BUKAN BISNES JUAL BARANG SELEPAS ITU CARI ORANG BAWAHAN, BUKAN UP TREND. TETAPI INI ADALAH LEBIH AWAL DARI ITU DAN MUNGKIN ADA DI ANTARA ANDA PERNAH LAKUKAN SEPERTI YANG AKAN SAYA LAKUKAN SEKARANG NI.

FIKIR KAN. SETELAH ANDA PUAS HATI, DAN ANDA MAHU MENCUBA, HUBUNGI MELALUUI TALIAN 017-2693954 ATAU EMAILKAN SAYA SEGALA KEMUSYKILAN ANDA DI ALAMAT
ANNUR_EHSAN85@YAHOO.COM.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan